Examples: query, "exact match", wildcard*, wild?ard, wild*rd
Fuzzy search: cake~ (finds cakes, bake)
Term boost: "red velvet"^4, chocolate^2
Field grouping: tags:(+work -"fun-stuff")
Escaping: Escape characters +-&|!(){}[]^"~*?:\ with \, e.g. \+
Range search: properties.timestamp:[1587729413488 TO *] (inclusive), properties.title:{A TO Z}(excluding A and Z)
Combinations: chocolate AND vanilla, chocolate OR vanilla, (chocolate OR vanilla) NOT "vanilla pudding"
Field search: properties.title:"The Title" AND text
Back to post

Revisions 4


2 years ago
Can this small annoyance be fixed? [FIXED]
Can this small annoyance be fixed? [FIXED]
If I write a question and in the tag section do not select using the mouse (just type the correct name of a tag), then I will get the following error. In the case seen in the video I also almost lost the text of the question I was typing: https://www.screencast.com/t/cIuE7huhwtr
If I write a question and in the tag section do not select using the mouse (just type the correct name of a tag), then I will get the following error. In the case seen in the video I also almost lost the text of the question I was typing: https://www.screencast.com/t/cIuE7huhwtr
#user-interface
#user-interface
2 years ago
Can this small annoyance be fixed? [FIXED]
Can this small annoyance be fixed? [FIXED]
If I write a question and in the tag section do not select using the mouse (just type the correct name of a tag), then I will get the following error. In the case seen in the video I also almost lost the text of the question I was typing: https://www.screencast.com/t/cIuE7huhwtr
If I write a question and in the tag section do not select using the mouse (just type the correct name of a tag), then I will get the following error. In the case seen in the video I also almost lost the text of the question I was typing: https://www.screencast.com/t/cIuE7huhwtr
#user-interface
#user-interface
2 years ago
Can this small annoyance be fixed? [FIXED]
Can this small annoyance be fixed?
If I write a question and in the tag section do not select using the mouse (just type the correct name of a tag), then I will get the following error. In the case seen in the video I also almost lost the text of the question I was typing: https://www.screencast.com/t/cIuE7huhwtr
If I write a question and in the tag section do not select using the mouse (just type the correct name of a tag), then I will get the following error. In the case seen in the video I also almost lost the text of the question I was typing: https://www.screencast.com/t/cIuE7huhwtr
#user-interface
#user-interface
2 years ago
Original
Can this small annoyance be fixed?

If I write a question and in the tag section do not select using the mouse (just type the correct name of a tag), then I will get the following error. In the case seen in the video I also almost lost the text of the question I was typing: https://www.screencast.com/t/cIuE7huhwtr
#user-interface